Актьорски тренинг за успешен бизнес

Excited group of business people-isolated

 

Зад успеха на един бизнес стоят много фактори:

  •  Трябва да сте убедителни при срещите с вашите клиенти и партньори.
  •  Трябва да умеете да използвате уменията и да маневрирате с тях. Да бъдете гъвкави и подготвени .
  •  Да излъчвате доверие и самоувереност.

За постигането на тези качества понякога се изисква предварителна подготовка и доза…артистичност.

Ние ви предлагаме обучение по актьорски и психо тренинг !

С широка гама от упражнения , някои от които се използват за подготовка на бъдещи актьори , ние ще ви помогнем да покажете наяве истинския си потенциал.Ще ви помогнем да преоткриете забравени или неподозирани качества. За да може при срещите ви с вашите партньори и клиенти да бъдете възможно най-убедителни и категорични.

Гарантираме повишаване на настроението в работната среда. Ще ви въвлечем в истинско забавление чрез похвати от актьорското майсторсто, така че без да се усетите да се превърнете в най-добрите партньори,служители…или шефове!

Ще ви научим как правилно да боравите с думите и знанията,които имате!Също как да използвате езика на тялото си.И най-важното –  как да излъчвате доверието,което е необходимо на бъдещия ви клиент за да стисне именно вашата ръка като знак за предстоящо сътрудничество!

Курсовете могат да се провеждат или на място във вашата фирма или в предоставена от нас зала. За повече интформация и записване, пишете на info@urane.eu

 

 

14593398_10153793924922117_1045915715_n

Кой ще води курса? Запознайте се с Елеонора Петрова. Занимава се с театър от 15 години. Завършила е Театрален колеж „ Любен Гройс„ със специалност Актьорско майсторство за драматичен театър. Преди това е участвала в театрални студия „ Игра“ . Занимавала се е с обучение на деца по актьорско майсторсто в училища,школи и в домове за деца в неравностойно положение. Режисьор е на три театрални концерта с деца и един с възрастни.Участва в „скандалния“ филм на Максим Генчев – „ Дякон Левски“ , както и в новият му „ На педя от земята“. Има участия в телевизионните сериали „ Столичани в повече“ , „ Шменти – Капели Легендата“ и в международни филми.Участвала е в спектакли на Арт театър и Драматичен театър „Драгомир Асенов“ Монтана. Като ученичка и студент е озвучавала герои от обичани анимационни филми като „ Мадагаскар“ , „ Кунг Фу Панда“ , „ Бен 10“ , „Снежни приятели“ и др. Носител е на наградата „Любимец 13“, която е присъдена на целия актьорски състав на филма „ Дякон Левски“. През 2014 –та е класирана на 3-то място в класацията за Студент на годината в област „ Изкуство“. В момента е актриса на свободна практика.