Курс по астрология

astrologyЦПО „Уране“ провежда курсове по астрология в редовна форма на обучение. Продължителността на основния курс на обучение е  ТРИ  години. Занятията се провеждат веднъж седмично по 2 астрономически часа в делничен ден  4 пъти на месец след работно време. Месечната такса е 50лв.

Програмата за първата година включва изучаване на планетите, знаците, различни конфигурации и основите на астрологията. След всеки урок има практическа част и домашни задачи. След завършване на всеки семестър студентите полагат изпит – тест. В края на обучението всеки издържал успешно изпитите получава диплом.

Курсовете се водят от Анелия Цветанова – астролог с над двадесет годишна практика. Възпитаник от школата на Люмиер.

Люмиер е известен български астролог, завършил френската школа. Той е автор на много астрологични книги. Преподава астрология от над 30 години. Той е основател и пръв председател на Българското астрологическо дружество от 1994 година. Люмиер е безспорен капацитет в областта на прогностичната астрология и от услугите му се ползват както частни лица, така и бизнес аудиторията.

Анелия Цветанова е автор на книгите „Неподвижни звезди”, „Черната луна” и др, както и на множество астрологични статии. Работила е дълги години в издателство „Аратрон” като редактор на всички издавани в издателството астрологични книги. Тя води курсове по астрология за начинаещи и напреднали от 15 години. Практикува рождена астрология, предсказателна астрология, синастрия, хорарна астрология, бизнес астрология, мунданна астрология, здравна астрология. В практиката си е помагала на хората да избягват неблагоприятните влияния на звездите, като целенасочено се предпазват в дни с лоши планетарни влияния, както и да избират за себе си и близките си най-подходящите моменти за важни събития в живота – операции, сватби, бизнес събития, зачеване и планирано раждане на дете и пр.

За повече информация и записване:

Телефон: 0896344313 – Маргарита Борисова
Е-мейл: info@urane.eu